Opgevangen gesprek over Ros Finance

Voor een paar weken terug was ik in Amsterdam volop in de openlucht aan het schaken. Ik nam het op tegen ongeveer twaalf man. Je kent het wel of je hebt het vast wel eens op tv gezien waar een schaker tegen verschillende tegenstanders tegelijk speelt. Ik kan daar ontzettend van genieten weet je en ben op dat moment dan ook geheel geconcentreerd op het spel. Alles ging fantastisch en ik had er al een aantal schaakmat gezet waardoor er steeds minder overbleven.

Toen er nog maar één van mijn tegenstanders over was ging ik er ook maar even bij zitten. Plots begon zijn mobiel te rinkelen en in plaats van dat ding af te zetten nam hij het gesprek aan. Ongelooflijk! Zoiets doe je dus nooit wanneer je aan het schaken bent en was het voor mij overduidelijk dat hij het spel niet zo serieus nam als ik. Ik kon aan zijn gezicht zien dat het goed nieuws was wat hij had ontvangen en zoals ik min of meer op kon vangen ging het gesprek over een nieuwe auto bij een of andere ROS Finance.

Nadat hij zijn verontschuldiging had aangeboden konden we weer verder met het spel. Het duurde echter niet lang toen ik ook hem schaakmat zette en daarmee het onderlinge toernooi tot een einde bracht. Eenmaal thuis ging ik op het internet een kijkje nemen wat rosfinance.nl was en tot mijn verbazing zag ik dat het een leasemaatschappij was. Dat kwam me prima uit want ik was al een paar dagen opzoek naar een betrouwbaar bedrijf om een auto te leasen. Ik heb een afspraak gemaakt en onder het genot van een kopje koffie werd me alles perfect duidelijk gemaakt. Ze hebben een klein financieel onderzoek gedaan en morgen mag ik het contract gaan tekenen. Volgens ROS Finance kan ik dan de auto de volgende dag ophalen. Dat telefoontje kwam dus toch op een goed moment.