Kruipruimte isolatie voor Gambiet!

Er zijn vele vormen van kruipruimte isolatie. Maar welke vormen van kruipruimte isolatie zijn er dan?

En waarmee kan de kruipruimte worden geïsoleerd?

Er kan zand worden gebruikt voor kruipruimte isolatie.

Maar er kunnen ook schelpen worden gebruikt voor kruipruimte isolatie.

Daarnaast kan ook piepschuim worden gebruikt om de kruipruimte vol te gooien.

Je kan ook allerlei andere grondstoffen in de kruipruimte gooien. Van alles is mogelijk. Allerlei soorten stenen, zoals lava, of gewoon normale stenen.

Het gaat erom dat de kruipruimte lekker vol zit zodat nare dingen geen kans krijgen. Ook ontstaat er stilstaande lucht doordat je iets op de bodem van je kruipruimte legt.

Het is ook best leuk om heel erg veel dingen in dat hok onder je huis te doen, want je kan je lekker uitleven. Ook kan je zo van je troep af en dat ruimt lekker op. Heel veel mensen weten niet waar de kruipruimte voor is, of hoe je die kan bereiken. Sommigen zijn ook bang om door het luik te gaan, door al die kriebelige beesten die er zitten of ze zijn bang voor geesten. Water is ook een probleem, want van water wordt je nat. Dit is niet hetzelfde nat als onder de douche, want onder de douche is het water warm en in de kruipruimte is het water heel koud. Daarom is dit niet fijn om in te staan.

Je zou wel een zwembad onder je huis kunnen maken als je al water hierin hebt liggen. Dan hoef je alleen maar een duikplank bovenaan het luik naar je kruipruimte te zetten. Daarna is het alleen nog een kwestie van het uitnodigen van je vrienden om lekker een dagje te gaan zwemmen. Vooral op een warme dag kan dit erg lekker zijn, dan is het buiten bloedheet en zit jij lekker koel binnen onder de grond in het water.

Zo zie je maar dat water in je kruipruimte ook voordelen heeft.

Maar toch is het handig om aan kruipruimte isolatie te doen, meer informatie vindt je hier.